Oversigt Alka Forsikring Post Danmark Scandlines Danmark Scandlines Sverige Virk Navigent
http://www.virk.dk
Hvordan samler man al offentlig information, alle offentlige indberetninger, udbreder en digital signatur i Danmark og personalisere al digital interaktionen og kommunikation mellem det offentlige og det private – Man bygger Danmarks mest komplekse webportal. www.virk.dk er udviklet i et samarbejde mellem KRAK, TDC, IBM og Centraladministrationen – ebita har leveret interaktionsdesign på 2. generation af portalens funktionalitet.

Virk.dk er intet mindre end en revolution på den danske del af Internettet – og det væsentligste eGovernment projekt i Europa.

Ebita blev inddraget i sommeren 2003, hvor løsningen gennemlevede en 3 måneders testfase inden launch. Vi bidragede med Interaktionsdesign på samtlige funktioner som skulle implementeres eller rettes i fasen, herunder de centrale dele:

Brugeradministrationen
Abonnementshåndteringen
Menuen
Signaturboksen
Kalenderagenten
Portlet funktionaliteten

Ud over Interaktionsdesign på funktionaliteten deltog Ebita i frontend udviklingen og i QA af samme, ligesom vi var med til at facilitere den afsluttende workshop med de testvirksomheder som var udpeget af Virk og E&S.